Viktigt att tänka på innan du rekryterar | Talent Recruitment

Viktigt att tänka på innan du rekryterar

Vi på Talent Recruitment hjälper dig inte bara med att anställa kompetenta kandidater – vi hjälper dig också anställa rätt kandidater. 

 

När det gäller permanenta rekryteringar och konsultlösningar inom ekonomi finns det flera viktiga aspekter att bocka av. Annars riskerar den på pappret perfekta kandidaten, visa sig vara helt fel profil i just er organisation. Vårt kandidatfokuserade arbete hjälper oss väsentligt i arbetet att hitta rätt kandidater till våra kunder.

Några punkter som är viktiga att ta i beaktande är:

  • Behovsanalys. Göra en helhetsgenomgång av organisationens ekonomifunktioner och specificera vilken roll som behöver rekryteras samt vilken typ av kandidat som skulle tillföra maximalt värde.
  • Säkerställa kvalitén. I en rekryteringsprocess är det otroligt viktigt att få en transparent bild av de kandidater som är aktuella för den specifika tjänsten. Därför genomför vi personlighetsbedömningar, kompetensbaserade tester, logiska kunskapstest och även bakgrundskontroller för permanenta rekryteringar på begäran från kunden.
  • Rätt uppdrag till rätt kandidat. Det är viktigt att veta både om kandidaten är rätt person för rollen och om bolaget är rätt för kandidatens karriär och personliga utveckling. Därför är det ta hänsyn till mjuka värderingar som företagskultur, karriärmål och den individuella kandidatens tankar och idéer.

Hur arbetar vi med rekrytering och konsultlösningar på Talent Recruitment?

Läs mer här

Behöver du hjälp med en rekrytering eller vill diskutera ett framtida behov?

Kontakta oss

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller