Rekrytera en redovisningsassistent i Stockholm | Talent Recruitment

Redovisningsassistent Stockholm

Behöver ni rekrytera en redovisningsassistent till ert företag i Stockholm? Då en god redovisning är vitalt för ett företags framgång är det mycket viktigt att hitta rätt person för jobbet.

Rekrytera redovisningsassistent Stockholm

 

 

En rekryteringsprocess tar ofta lång tid eftersom det är många kandidater som ska intervjuas, och det blir inte sällan en kostsam affär. Ibland händer det även att det visar sig att man rekryterat fel person till posten, vilket gör att man måste börja om rekryteringsprocessen från början – något som givetvis för med sig oväntade utgifter och som kan skapa oreda i verksamheten.

För att säkerhetsställa att man hittar den absolut bästa möjliga redovisningsassistenten på det snabbaste och mest effektiva sättet kan man överlåta rekryteringen till oss. Talent Recruitment är ett rekryteringsföretag som är specialiserade på operativa och transaktionsintensiva roller inom ekonomi. Vårt stora nätverk i kombination med våra duktiga, passionerade rekryterare gör att vi alltid ligger steget före när det gäller att hitta rätt kandidat till rätt uppdrag.

Vi träffar hela tiden kandidater, även om det inte finns ett rekryteringsbehov som passar just dem, just då. På så sätt ligger vi steget före när behovet väl uppstår.

Överlåt rekryteringen till oss när ert företag i Stockholm behöver en redovisningsassistent

Anledningarna till varför ni bör låta oss hjälpa till med rekryteringen är många. Här nämner vi tre stycken:

  • Tids- och kostnadseffektivt. Som sagt är rekrytering tidskrävande, och det är inte ovanligt att processen tar längre tid än man väntat sig. Det är mycket som ska hinna klicka innan man kan fylla en position med den rätta personen. Genom att låta oss hjälpa till att hitta er den rätta ekonomiassistenten sparar ni först och främst tid eftersom ni inte behöver lägga tid på att sköta rekryteringen på egen hand. Det gör helt enkelt att ni kan lägga mer tid och resurser på annat som får företaget att gå framåt. Man får tänka på att en rekryteringsprocess kostar pengar även ifall man inte låter ett externt rekryteringsföretag som oss ta hand om den.
  • Vår kompetens. För att ni ska hitta den mest lämpade redovisningsassistenten till ert företag krävs det att rekryteraren i sig kan sin sak. Vi är stolta över våra duktiga rekryterare som dessutom är riktiga människokännare. Vi vet att det är viktigt att även en kandidats personliga egenskaper harmoniserar med arbetsplatsen för att allt ska fungera så bra som möjligt. Våra rekryterare vet således vad de ska leta efter hos en kandidat utöver dennes professionella kompetens. Dessutom använder vi oss av en välbeprövad och gedigen rekryteringsprocess som inte lämnar något till slumpen.
  • Vårt stora nätverk. Vårt stora nätverk skulle kanske kunna liknas med en guldgruva. Genom att vi har tillgång till så många människor är chansen stor att vi snabbt kan presentera er inför er nya redovisningsassistent. Varje vecka träffar en rekryterare cirka 10 kandidater, både för att utöka vårt nätverk men också för att stämma av med våra befintliga kandidater för att ta reda på vad deras nästa mål är och så vidare. Vi tror stenhårt på vikten av ett proaktivt rekryteringsarbete, för ju fortare man kan tillsätta en roll desto bättre är det för alla parter inblandade. Men givetvis tummar vi aldrig på noggrannheten i urvalet!   

Har du några frågor eller
funderingar?

Kontakta oss för att rekrytera en redovisningsassistent i Stockholm

Vill ni veta mer om oss så är det bara att ta kontakt. Vi svarar gärna på alla era frågor samt funderingar och är alltid sugna på att berätta mer om vår verksamhet och arbetsmetod. Vi ser fram emot att höra från er och att få hjälpa till att hitta er ekonomiassistent i Stockholm eller övriga Sverige!

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller