Rekrytera ekonomiassistent i Stockholm  | Talent Recruitment

Rekrytera den ekonomiassistent du söker i Stockholm

Vänd dig till oss på Talent Recruitment för rekrytering av ekonomiassistent i Stockholm

Kontakta oss när du vill rekrytera en ekonomiassistent i Stockholm

Är ni i behov av att rekrytera en ekonomiassistent i Stockholm? Talent Recruitment kan hjälpa er att rekrytera rätt ekonomiassistent i Stockholm. Att som företag på egen hand ta hand om en rekryteringsprocess kan vara väldigt tidskrävande. Talent Recruitment kan då komma in som en effektiv lösning på problemet. Vi både rekryterar och hyr ut ekonomiassistenter i Stockholm. Tack vare vårt proaktiva arbetssätt, där varje rekryterare träffar 10-15 kandidater, de flesta på generell basis, varje vecka har vi tillgång till ett stort nätverk av skarpa ekonomiassistenter i Stockholm som finns tillgängliga när det är dags att rekrytera.

Vi träffar hela tiden kandidater, även om det inte finns ett rekryteringsbehov som passar just dem, just då. På så sätt ligger vi steget före när behovet väl uppstår.

Låt oss hitta din nästa ekonomiassistent

Som företag kan ni känna er trygga när ni lämnar över rekryteringsprocessen i våra händer. Vi på Talent Recruitment försäkrar er om att rekryteringsprocessen av ekonomiassistenter går rätt till. Utöver rekrytering av ekonomiassistenter kan ni även vända er till oss när ni behöver redovisningsekonomer, controllers eller trainees.
Vi engagerar oss i våra kunder och deras behov och värdesätter relationen till kunden. Det handlar om att lära känna varandra så att man bäst känner till den andres behov. På så sätt kan vi snabbt ställa upp när det är dags att rekrytera er ekonomiassistent via oss i Stockholm.

Alla arbetsplatser ser olika ut och har olika behov. Vi värdesätter därför goda kundrelationer eftersom det innebär att vi känner våra kunder och förstår vad de behöver. Vi är med under hela rekryteringsprocessen och sköter alltså inte enbart en del, utan är med från början till slut. Det är en trygghet för er som kund och vi finns alltid tillgängliga för frågor och funderingar.

Vi är experter på bra rekrytering

För oss är det viktigt att vara företagens förstahandsval när det är dags att hitta en professionell och erfaren rekryteringsbyrå för nyanställning av ekonomiassistenter. Tack vare vår kompetens har vi snabb tillgång till kandidater för våra kunder. Är ni i behov av att rekrytera en ekonomiassistent i Stockholm så kan ni känna er trygga med ert val när ni kommer till oss. Vi finns med under hela rekryteringsprocessen och tar hand om alla detaljer från början till slut. Det innebär att ni kan ägna tid åt andra saker och slipper lägga ner energin som krävs för att göra en bra rekrytering.
Läs gärna vad som är viktigt att tänka på innan rekryterar.

Hör gärna av er genom att ringa oss eller fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi till er samma dag.
Vi berättar gärna mer om hur vi jobbar och hur vi kan hjälpa er rekrytera ekonomiassistent till ert företag i Stockholm.

Välkommen till Talent Recruitment.

Har du några frågor eller
funderingar?

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller