Junior redovisningsekonom i Stockholm  | Talent Recruitment

Junior redovisningsekonom

Behöver ert stockholmsföretag anställa en junior redovisningsekonom? En rekryteringsprocess kan ta lång tid och bli en dyr affär. Därför är det en mycket god idé att låta en extern rekryteringsfirma ta hand om rekryteringen.

Junior redovisningsekonom Stockholm

Talent Recruitment är en professionell rekryteringsfirma baserad i centrala Stockholm. Vi är specialiserade på ekonomirekrytering och har ett av marknadens starkaste och mest uppdaterade nätverk av kandidater, vilket innefattar en rad duktiga juniora redovisningsekonomer. Förutom att erbjuda en högkvalitativ rekryteringsservice så erbjuder vi även konsulttillsättningar.

Vi träffar hela tiden kandidater, även om det inte finns ett rekryteringsbehov som passar just dem, just då. På så sätt ligger vi steget före när behovet väl uppstår.

Låt oss hjälpa till när ert företag i Stockholm behöver en junior redovisningsekonom

Det finns många anledningar till att du ska låta oss hjälpa till att hitta den perfekta juniora redovisningsekonomen till ert företag. Här nämner vi några:

  • Tids- och kostnadseffektivt. Som redan nämnts tar ofta rekryteringsprocesser lång tid. Man bör alltid undvika att hetsa med rekryteringar eftersom en forcerad rekryteringsprocess kan leda till en felrekrytering som skulle kunna komma att dra ut på tiden markant. En felrekrytering kan i värsta fall även innebära en stor ekonomisk förlust för företaget. Våra rekryterare kan med deras kompetens, brinnande intresse och gedigna erfarenhet snabbt hitta er nya juniora redovisningsekonom utan att för den delen kompromissa med noggrannheten i urvalet.
  • Kvalitetsförsäkring. Vi vet att människor inte är robotar och att det under en rekryteringsprocess är viktigt att bejaka en kandidats personliga egenskaper utöver dennes kompetens. Det krävs nämligen mer än ett bra CV för att en kandidat verkligen ska passa in på en arbetsplats. Därför är alla våra passionerade rekryterare människokännare, och vi vet vad vi ska leta efter hos en kandidat för att finna den rätta för just ert företag. Detta kombinerat med vår noggranna rekryteringsmetod gör att inget lämnas åt slumpen när vi arbetar.
  • Stort nätverk av kandidater. Något som verkligen gör oss konkurrenskraftiga är vårt stora nätverk av kandidater. Vi vet vikten av att arbeta proaktivt – chansen är faktiskt stor att vi redan har den perfekta kandidaten för er redan då ni kontaktar oss. Våra rekryterare träffar cirka 10 kandidater i veckan, såväl gamla som nya. Att ha så pass god kontakt med våra kandidater betyder att vi vet var vi har dem och vad deras nästa steg och mål i karriären är. Allt detta gör att vi alltid ligger ett steg före i rekryteringsprocessen, ett faktum som är särskilt bra ifall ni som företag behöver akut hjälp i form av konsulttillsättning.

Har du några frågor eller
funderingar?

Kontakta oss för rekrytering av en junior redovisningsekonom!

Vi tror stenhårt på en god kommunikation med våra kunder. Ni är därför alltid välkomna att kontakta oss med eventuella frågor och funderingar. Lyhördhet är ett av våra ledord och vi strävar alltid efter att våra kunder ska känna att de är i trygga händer hos oss. Det är alltid bättre att fråga för mycket än att fråga för lite. Vi på Talent Recruitment ser fram emot att få hjälpa er att hitta en perfekt junior redovisningsekonom till ert företag i Stockholm eller övriga Sverige!

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller