Junior controller i Stockholm - Hitta rätt personal | Talent Recruitment

Junior controller i Stockholm

Är du i behov av en junior controller? Då ska du kontakta oss!

Junior controller Stockholm

Junior controller i Stockholm

Är du i behov av en junior controller? Då ska du kontakta oss!

Att gå igenom en rekryteringsprocess är både tidskrävande och ovisst. Det är svårt att som arbetsgivare förutse hur lång tid själva processen kommer ta, och att bara gå igenom havet av olika CV och personliga brev är en process i sig. Oftast är det kanske även svårt att finna tid till det, trots att man är i stort behov av förstärkning på jobbet.
Talent Recruitment har, tillsammans med Finance Recruitment, arbetat med professionell rekrytering av tjänster inom ekonomi under många år. Vi hjälper er hitta rätt junior controller till ert företag i Stockholm.

Stort nätverk i Stockholm

Vi har ett brett nätverk av kandidater som vi redan har träffat och intervjuat, vi är därför väl förberedda när det är dags för er att rekrytera. Vi tror på kvalitet framför kvantitet och har därför valt att enbart fokusera på roller inom ekonomi. Vi har tillgång till ett stort nätverk av kvalificerade kandidater vilket innebär att vi kan hjälpa er hitta rätt person för er, även om det sker med kort varsel.

Vi har under våra år, tillsammans med vårt systerbolag Finance Recruitment, genomfört över 4000 kandidatintervjuer för våra kunder i Stockholm. Vi vet vilka krav som ställs på en junior controller och vi lägger även ner tid på att lära känna våra uppdragsgivare. På så sätt kan vi hitta rätt junior controller för varje kund.

Låt oss hitta er junior controller

Som företag kan ni känna er trygga när ni lämnar över rekryteringsprocessen i våra händer. Vi på Talent Recruitment försäkrar er om att rekryteringsprocessen av junior controller går rätt till. Utöver rekrytering av junior controllers kan ni även vända er till oss när ni behöver redovisningsekonomer, ekonomiassistenter eller trainees.

Alla arbetsplatser ser olika ut och har olika behov. Vi värdesätter därför goda kundrelationer eftersom det innebär att vi känner våra kunder och förstår vad de behöver. Vi är med under hela rekryteringsprocessen och sköter alltså inte enbart en del, utan är med från början till slut. Det är en trygghet för er som kund och vi finns alltid tillgängliga för frågor och funderingar.

Vi är specialister på rekrytering av junior controllers

För oss är det en självklarhet att sträva efter att vara företagens förstahandsval när de behöver hitta rätt junior controller i Stockholm. Tack vare vår specialkompetens inom branschen har vi snabb tillgång till högt kompetenta kandidater för våra kunder.
Är ni i behov av att hitta rätt junior controller i Stockholm så kan ni känna er trygga med ert val av rekryteringsbyrå när ni väljer Talent Recruitment. Vi finns tillgängliga under hela rekryteringsprocessen och ser till så att ni hittar rätt när det är dags att söka efter en högt kompetent junior controller i Stockholm.

Hör gärna av er genom att ringa oss eller fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi till er samma dag.

Nyckelord:
Junior controller Stockholm

Har du några frågor eller
funderingar?

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller