Rekrytering inom administration i Stockholm  | Talent Recruitment

Rekrytering inom administration i Stockholm

Vill du kontakta oss?
Telefon: +46 (0)8-515 100 20
E-post: info@talentrecruitment.se
Hitta hit
Kungsgatan 33, 6 tr
111 56 Stockholm
Rekrytering administration Stockholm

Vi hjälper dig med rekrytering inom administration i Stockholm

Behöver du hjälp med rekrytering inom administration i Stockholm? Talent Recruitment hjälper dig hitta rätt kandidat för ert företag i Stockholm. Att som företag på egen hand gå igenom en rekryteringsprocess kan vara otroligt tidskrävande, det kan handla om tid man inte har. Då finns vi som lösning på problemet. De positioner vi kan hjälpa till med är exempelvis receptionister, office manager och ekonomiassistenter som även gör mycket administrativa uppgifter.

Vi hjälper er med rekrytering inom administration

Vi arbetar proaktivt genom att träffa våra kandidater regelbundet, för att på så sätt snabbt kunna hitta rätt kompetens när våra kunder hör av sig.
När ni rekryterar administratörer via Talent Recruitment så kan ni vara säkra på att få en skarp medarbetare som är rätt för precis ert företag. Vi har mångårig erfarenhet av att rekrytera inom administration till våra kunder i Stockholm. Anledningen till att vi har valt att nischa oss mot just ekonomi, finans och administration är för att vi är experter på detta område och tycker att kvalitet alltid ska komma före kvantitet. Det vet vi att våra kunder också gör.

Eftersom vi på Talent Recruitment har arbetat med rekrytering inom administration under många år, har vi även lätt för att hitta rätt talanger. Vi brinner för snabb och professionell rekrytering av talanger till arbeten inom administration, bank och finans. Vi rekryterar allt från administratörer till controller, redovisningsekonomer och trainees.

Kontakta oss

Är ni i behov av att rekrytera inom administration i Stockholm så kan ni känna er trygga med ert val av rekryteringsbyrå när ni väljer Talent Recruitment. Vi finns tillgängliga under hela rekryteringsprocessen och ser till så att ni hittar rätt när det är dags att söka efter en högt kompetent administratör till ert företag i Stockholm.

Ring oss gärna redan idag eller fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi till er samma dag. Vi berättar gärna mer om hur vi jobbar och hur vi på bästa sätt kan hjälpa ert företag att hitta rätt när det är dags att rekrytera inom administration i Stockholm.

Varmt välkommen till Talent Recruitment i Stockholm.

Har du några frågor eller
funderingar?

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller