Rekrytera rätt redovisningsekonom i Stockholm  | Talent Recruitment

Rekrytera rätt redovisningsekonom i Stockholm

Vill du kontakta oss?
Telefon: +46 (0)8-515 100 20
E-post: info@talentrecruitment.se
Hitta hit
Kungsgatan 33, 6 tr
111 56 Stockholm
Rekrytera redovisningsekonom Stockholm

Vi hjälper dig med att rekrytera redovisningsekonom i Stockholm

Att sätta sig in i en rekryteringsprocess kan ta sin tid när du ska rekrytera redovisningsekonom i Stockholm. Det handlar om annonsskrivning, gå igenom dokument och ansökningar, träffa kandidater, genomföra intervjuer och mycket mer. För att det ska bli rätt krävs tid och rätt kunskap. På Talent Recruitment har vi, tillsammans med vårt systerbolag Finance Recruitment, många års erfarenhet av detta och har bland annat genomfört över 4000 kandidatintervjuer under våra år i Stockholm.

Tack vare vårt proaktiva arbetssätt, där varje rekryterare träffar 10-15 kandidater per vecka har vi ett brett nätverk av kandidater som vi redan känner och har träffat samt intervjuat, vi är därför väl förberedda när det är dags för er att rekrytera. Vi tror på kvalitet framför kvantitet och har därför valt att enbart fokusera på roller inom ekonomi. Vi har tillgång till ett stort nätverk av kvalificerade kandidater vilket innebär att vi kan hjälpa er hitta rätt person för er, även om det sker med kort varsel.

Vi träffar hela tiden kandidater, även om det inte finns ett rekryteringsbehov som passar just dem, just då. På så sätt ligger vi steget före när behovet väl uppstår.

Välj Talent Recruitment i Stockholm

Som företag kan ni känna er trygga när ni lämnar över rekryteringsprocessen i våra händer. Vi på Talent Recruitment försäkrar er om att rekryteringsprocessen av redovisningsekonom går rätt till. Utöver rekrytering av redovisningsekonom kan ni även vända er till oss när ni behöver en junior controller, ekonomiassistenter eller trainees.

Alla arbetsplatser ser olika ut och har olika behov. Vi värdesätter därför goda kundrelationer eftersom det innebär att vi känner våra kunder och förstår vad de behöver.

Vi är specialister på rekrytering

För oss är det en självklarhet att vara företagens förstahandsval när de behöver hitta rätt redovisningsekonom i Stockholm. Tack vare vår specialkompetens inom branschen har vi snabb tillgång till högt kompetenta kandidater för våra kunder.
Är ni i behov av att hitta rätt redovisningsekonom i Stockholm så kan ni känna er trygga med ert val av rekryteringsbyrå när ni väljer Talent Recruitment. Vi finns tillgängliga under hela rekryteringsprocessen och ser till så att ni hittar rätt när det är dags att söka efter en högt kompetent redovisningsekonom i Stockholm.

Hör gärna av er genom att ringa oss eller fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi till er samma dag.

Har du några frågor eller
funderingar?

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller