Rekrytera rätt redovisningsassistent i Stockholm

Vill du kontakta oss?
Telefon: +46 (0)8-515 100 20
E-post: info@talentrecruitment.se
Hitta hit
Kungsgatan 33, 6 tr
111 56 Stockholm
Rekrytera redovisningsassistent Stockholm

Dags att rekrytera en redovisningsassistent för ert företag i Stockholm?

Talent Recruitment erbjuder snabba och effektiva rekryteringslösningar för företag som är i behov av att rekrytera rätt redovisningsassistent och andra kandidater för tjänster inom ekonomi.

Vi på Talent Recruitment har arbetat hårt för att skapa ett brett nätverk av kandidater till våra kunder. Tack vare vårt proaktiva arbetssätt, där varje rekryterare träffar 10-15 kandidater per vecka, har vi tillgång till ett stort nätverk av redovisningsassistenter. Det innebär att vi är proaktiva så att när våra kunder hör av sig till oss om att rekrytera rätt redovisningsassistenter, då vet vi exakt vilka kandidater som passar dem bäst.
Anledningen till att vi har valt att fokusera på ekonomibranschen är för att det är det område vi kan allra bäst. Vi tror alltid på kvalitet framför kvantitet och väljer att enbart arbeta med tjänster inom ekonomi.

Välj oss när du vill rekrytera i Stockholm

Som företag kan ni känna er trygga när ni lämnar över rekryteringsprocessen i våra händer. Vi på Talent Recruitment försäkrar er om att rekryteringsprocessen av redovisningsassistenter går rätt till. Utöver rekrytering av redovisningsassistenter kan ni även vända er till oss när ni behöver redovisningsekonomer, ekonomiassistenter, controllers eller trainees.

Alla arbetsplatser ser olika ut och har olika behov. Vi värdesätter därför goda kundrelationer eftersom det innebär att vi känner våra kunder och förstår vad de behöver. Vi är med under hela rekryteringsprocessen och sköter alltså inte enbart en del, utan är med från början till slut. Det är en trygghet för er som kund och vi finns alltid tillgängliga för frågor och funderingar.

VI är specialister på rekrytering

För oss är det en självklarhet att vara företagens förstahandsval när de behöver hitta rätt redovisningsassistent i Stockholm. Tack vare vår specialkompetens inom branschen har vi snabb tillgång till högt kompetenta kandidater för våra kunder.
Är ni i behov av att hitta rätt redovisningsassistent i Stockholm så kan ni känna er trygga med ert val av rekryteringsbyrå när ni väljer Talent Recruitment.
Hör gärna av er genom att ringa oss eller fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi till er samma dag.
Vi berättar gärna mer om hur vi jobbar och hur vi kan hjälpa er rekrytera rätt.

Har du några frågor eller
funderingar?

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller