Rekrytera ekonomiassistent i Stockholm | Talent Recruitment

Rekrytera eller hyra ekonomiassistent i Stockholm

Vill du kontakta oss?
Telefon: +46 (0)8-515 100 20
E-post: info@talentrecruitment.se
Hitta hit
Kungsgatan 33, 6 tr
111 56 Stockholm
Rekrytera eller hyra ekonomiassistent i Stockholm

Är ert Stockholmsföretag i behov av en ekonomiassistent? Kanske är ni i rekryteringsprocessen eller är i akut behov av hjälp? Då kan vi på Talent Recruitment hjälpa till! Vi är nämligen en rekryteringsfirma som specialiserar oss på ekonomi. Vi har ett av marknadens starkaste och mest uppdaterade nätverk, och en rekryterare hos oss träffar cirka 10 kandidater i veckan. Förutom att träffa nya kandidater så stämmer de även av med gamla för att se var de befinner sig just nu och vad deras nästa mål är. Genom att ha en sådan god kontakt med våra kandidater ligger vi alltid ett steg före med vårt arbete.

Vi träffar hela tiden kandidater, även om det inte finns ett rekryteringsbehov som passar just dem, just då. På så sätt ligger vi steget före när behovet väl uppstår.

Därför ska du anlita oss när du behöver rekrytera eller hyra en ekonomiassistent i Stockholm

Anledningarna till att låta oss hjälpa er att hitta er nya ekonomiassistent är många. Nedan följer några:

  • Tidsaspekten. Det är mer regel än undantag att rekryteringsprocesser tar tid. Och inte sällan tar de längre tid än man väntat sig. Ofta är det många kandidater som ska intervjuas, och ju längre tiden går utan att man hittar rätt desto kostsammare blir rekryteringsprocessen. Särskilt ifall det visar sig att man råkat rekrytera fel person till posten. Med tanke på vår gedigna erfarenhet och stora nätverk kan vi arbeta snabbt, men självklart utan att någonsin tumma på noggrannheten i urvalet.
  • Professionalism. Något man kanske inte alltid tänker på är rekryterarens roll i det hela. För att hitta den perfekta ekonomiassistenten till ert företag behövs en rekryterare som verkligen ser kandidaternas potential. Våra rekryterare är alla människokännare och lägger hög vikt på en kandidats personliga egenskaper utöver dennes yrkeskompetens. Vi vet att det finns mycket som måste klicka mellan en anställd och en arbetsplats för att allt ska fungera så bra som möjligt. Därför har vi en utmärkt metod som vi använder oss av när vi rekryterar – en metod som säkerhetsställer rekryteringsprocessens effektivitet och som försäkrar er om att vi kommer hitta er den bästa möjliga ekonomiassistenten till ert företag.
  • Vårt stora nätverk. Att vi har ett så stort nätverk gör onekligen mycket för vår konkurrenskraft. Bland annat gör det så att vi alltid ligger ett steg före, vilket innebär att vi kan arbeta snabbt (ju fortare man kan tillsätta en roll desto bättre!). Men framförallt är vårt gedigna nätverk ett stort plus ifall ni är ute efter att hyra in en ekonomiassistent och inte rekrytera en. Konsultbehov är ofta av akut karaktär, och tack vare vårt fina nätverk har vi redan tillgång till många kompetenta och hungriga kandidater som kan hoppa in med kort varsel och utföra ett bra arbete.

Har du några frågor eller
funderingar?

Kontakta oss om du ska rekrytera en ekonomiassistent

Om du har några frågor eller vill höra mer om oss så är det bara att du hör av dig. Som företag strävar vi alltid efter att vara lyhörda inför våra kunders behov och önskemål. Vi på Talent Recruitment ser fram emot att få hjälpa er hitta den perfekta ekonomiassistenten i Stockholm eller övriga Sverige!

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller