Rekrytera ekonom i Stockholm - Kontakta oss | Talent Recruitment

Rekrytera ekonom i Stockholm

Vill du kontakta oss?
Telefon: +46 (0)8-515 100 20
E-post: info@talentrecruitment.se
Hitta hit
Kungsgatan 33, 6 tr
111 56 Stockholm
Rekrytera ekonom Stockholm

Vi hjälper dig med att rekrytera en ekonom i Stockholm

Behöver du hjälp att rekrytera och anställa nya medarbetare? Talent Recruitment hjälper dig hitta rätt ekonom för ert företag i Stockholm. Att som företag på egen hand gå igenom en rekryteringsprocess kan vara otroligt tidskrävande, det kan handla om tid man inte har. Då finns vi som lösning på problemet. Vi har, tillsammans med vårt systerbolag Finance Recruitment, över 20 års erfarenhet med att jobba med rekrytering av ekonomer i Stockholm. Tack vare vår erfarenhet har vi genomfört över 4000 kandidatintervjuer för våra kunder och har därför ett brett nätverk av professionella ekonomer som finns tillgängliga för ert företag i Stockholm.

Vi engagerar oss i våra kunder och deras behov och värdesätter relationen till kunden. Det handlar om att lära känna varandra så att man bäst känner till den andres behov. På så sätt kan vi snabbt ställa upp när det är dags att rekrytera er ekonom via oss i Stockholm.

Vi träffar hela tiden kandidater, även om det inte finns ett rekryteringsbehov som passar just dem, just då. På så sätt ligger vi steget före när behovet väl uppstår.

Vi hittar din nästa ekonom

Som företag kan ni känna er trygga när ni lämnar över rekryteringsprocessen i våra händer. Vi på Talent Recruitment försäkrar er om att rekryteringsprocessen av en ekonom går rätt till. De typer av ekonomer vi rekryterar är controllers, ekonomiassistenter, redovisningsekonomer och trainees.

Alla arbetsplatser ser olika ut och har olika behov. Vi värdesätter därför goda kundrelationer eftersom det innebär att vi känner våra kunder och förstår vad de behöver. Vi är med under hela rekryteringsprocessen och sköter alltså inte enbart en del, utan är med från början till slut. Det är en trygghet för er som kund och vi finns alltid tillgängliga för frågor och funderingar.

Vi är specialister på rekrytering

För oss är det en självklarhet att vara företagens förstahandsval när de behöver hitta rätt ekonom i Stockholm. Tack vare vår specialkompetens inom branschen har vi snabb tillgång till högt kompetenta kandidater för våra kunder.
Är ni i behov av att hitta rätt ekonom i Stockholm så kan ni känna er trygga med ert val av rekryteringsbyrå när ni väljer Talent Recruitment. Vi finns tillgängliga under hela rekryteringsprocessen och ser till så att ni hittar rätt när det är dags att söka efter en högt kompetent ekonom i Stockholm.

Hör gärna av er genom att ringa oss eller fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi till er samma dag.
Vi berättar gärna mer om hur vi jobbar och hur vi kan hjälpa er rekrytera rätt.

Har du några frågor eller
funderingar?

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller