Redovisningsekonom som jobb - Vi hjälper dig | Talent Recruitment

Redovisningsekonom som jobb

Vill du kontakta oss?
Telefon: +46 (0)8-515 100 20
E-post: info@talentrecruitment.se
Hitta hit
Kungsgatan 33, 6 tr
111 56 Stockholm
Redovisningsekonom Jobb
Är du utbildad redovisningsekonom och vill ta ditt nästa steg i karriären? Då är du mycket välkommen att kontakta oss på Talent Recruitment! Vi är ett passionerat rekryteringsföretag specialiserade på operativa och transaktionsintensiva roller inom ekonomi, och vi brinner för att matcha rätt kandidat med rätt arbetsgivare.

Hitta jobbet du söker med Talent Recruitment.

Därför ska du som redovisningsekonom ta kontakt med oss

Som företag kan vi hjälpa dig komma vidare på många sätt. Här är några anledningar till varför du som arbetssökande redovisningsekonom bör kontakta oss.

  • Vi bryr oss om dig på riktigt. När vi träffar dig vill vi inte bara fråga dig om din arbetserfarenhet, utan vi vill även lära känna dig som person. Vilka är dina mål? Vad drömmer du om? Vad tycker du om att göra på fritiden? Människor är allt annat än robotar, och vi vet hur viktigt det är med en kontakt som även sträcker sig till det personliga planet. Och ju mer vi vet om dig desto lättare blir det att para ihop dig med den rätta arbetsgivaren!
  • Vårt stora nätverk. Vi tror på en proaktiv rekryteringsprocess. Detta betyder att vi har många kandidater i vårt nätverk, och får vi ett rekryteringsuppdrag av ett företag är chansen stor att vi redan har den perfekta personen för jobbet. Våra rekryterare träffar löpande kandidater på generell basis, så även ifall du inte är i direkt behov av ett jobb så kan din arbetssituation bli bättre genom att träffa oss och integreras i vårt nätverk. Dessutom annonseras inte alla tjänster vi tillsätter publikt, så genom att vara med i vårt nätverk får du tillgång till tjänster du annars inte hade hört talas om. Vem vet, kanske ditt drömjobb uppenbarar sig om någon månad?
  • Konsultarbete. Förutom att rekrytera direkt till företag så erbjuder vi konsulttillsättningar. Att arbeta som konsult är oftast spännande och varierande. Det innebär inte sällan att man får prova på nya positioner, och man får verkligen lära känna ett företag/en bransch inifrån. Konsultarbete är därför perfekt för att bygga på CV:t samtidigt som det bidrar till en mer flexibel tillvaro. Och ifall du och arbetsgivaren trivs med varandra så är chansen till fast tjänst som redovisningsekonom mycket stor.

Skicka in ditt CV för jobb som redovisningsekonom

Du kan när som helst skicka in ditt CV till oss på vår hemsida så går vi vidare därifrån. Och har du har några frågor så är vi givetvis glada att svara på dem. Vi på Talent Recruitment ser fram emot att få lära känna dig!

Hittar du inget jobb som passar dig?

Skicka gärna in ditt CV ändå. Vi träffar regelbundet nya kandidater för intervju.
Skicka in ditt CV här

 

Följ oss på sociala medier och få tips om nya tjänster direkt när de annonseras.
FACEBOOKLINKEDIN

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller