Medarbetare

Våra rekryterare är specialister på att identifiera de bästa talangerna inom ekonomi.

Sofie Björkman

Sofie Björkman

Sofie Björkman

Sofie är Rekryteringskonsult på Talent Recruitment. Här berättar hon om sig själv.

Jag är uppväxt i ett litet samhälle i Skåne som heter Staffanstorp, dit jag adopterades vid 1,5 års ålder. Mina föräldrar bor kvar och jag flyttade till Stockholm 2009. Tanken var att jobba här ett år och sedan åka tillbaka till Skåne en erfarenhet rikare. Men istället träffade jag min man efter en vecka och nu bor vi på Lilla Essingen med våra två barn.

Vi försöker komma iväg på minst en resa per år, då det är ett stort gemensamt intresse. Jag åker gärna till Spanien då jag pratar språket flytande och har även studerat i Spanien vid två tillfällen. Barcelona är mitt andra hem. När det gäller andra fritidssysslor så är jag inte unik – träning är det som prioriteras. Jag försöker förgäves få med mig mina kollegor på luncherna men skam den som ger sig. Jag skulle gärna ta en PT-licens om inte allt för länge, och ha det som en bisyssla.

Min bakgrund är inom försäljning. Jag lärde mig yrket i den hårda skolan med telemarketing, och utvecklade kompetensen som key account manager på ett stort mediebolag. När det gäller rekrytering halkade jag in på ett bananskal då jag headhuntades under min första mammaledighet, och tur var väl det. Som rekryteringskonsult har jag allt jag önskar i ett jobb. En bra produkt i ekonomer och bra relationer med såväl dem som kunderna. Många säger att de bygger långsiktiga relationer, utan att verkligen leverera. Jag däremot, kan med gott samvete säga att långsiktiga relationer är min absoluta spetskompetens, både med kandidater och kunder.

Kontakta mig på 0704 06 67 89 eller via mail

 

Charlotta Nihlén

Charlotta Nihlén

Charlotta Nihlén

Charlotta är Rekryteringskonsult på Talent Recruitment. Här berättar hon om sig själv.

Jag är uppväxt i Stockholm men älskar att resa. Så snart tillfälle ges så sitter jag på ett plan till en ny destination. Eftersom att min stora passion är att se världen så kommer det naturligt att jag älskar att träffa nya människor och att uppleva nya kulturer. Jag har även ett stort intresse för mat, både att laga mat men framförallt att äta gott, vilket jag gärna gör i goda vänners sällskap.

Efter gymnasiet studerade jag personal- och arbetslivsfrågor vid Lunds Universitet. Därefter började jag min karriär inom bemanningsbranschen där jag arbetade med unga akademiker. Efter 4 år inom bemanning så breddade jag min erfarenhet och gav mig på utmaningen som Customer Developer på ett internationellt bolag inom epostmarknadsföring. Men längtan efter rekrytering blev för stor och jag stormtrivs med att vara tillbaka i just den branschen.

För mig som rekryterare är det extremt viktigt att satsa på långsiktiga relationer till både mina kunder och konsulter. Detta tror jag även är framgångsfaktorn bakom att få rätt person på rätt plats. En extra krydda i min roll som rekryterare är alla personliga möten med nya människor och ta del av deras erfarenheter.

Kontakta mig på 0735 27 35 17 eller via mail

 

Jacob Gajland

Jacob är Rekryteringskonsult på Talent Recruitment. Här berättar han om sig själv.

Jag kommer ifrån Stockholm, men har under min uppväxt även bott i Dubai och England. När jag var liten reste jag mycket med familjen, och när vi fick tillfälle att bosätta oss utomlands så behövde vi inte mycket betänketid för att packa våra väskor och åka.

I Dubai gick jag på internationell skola och läste en IB-utbildning med inriktning mot samhällsorienterande ämnen och matte. Med det i ryggen så öppnades dörrar att studera vidare på universitet i flera länder och jag valde till slut att ta en kandidat i ekonomi i Bristol, England. Därefter flyttade jag tillbaka till Dubai och inledde min karriär som hyresgästansvarig för ett stort engelskt varuhus som hade etablerat sig i mellanöstern.

Efter drygt 3 år i retail-branschen och nästan 10 år utomlands var det dags att flytta hem till Stockholm och börja på ny kula. Jag trivdes med försäljningen i mitt yrke och valde att utveckla detta i en tuff roll inom telemarketing. Till slut ledde detta till ett steg in i rekryteringsbranschen där jag fick möjlighet att kombinera de två roligaste bitarna från min yrkeserfarenhet, nämligen möten med människor och bygga långsiktiga relationer.

Ni kan kontakta mig på 076 006 5015 eller via mail

 

Johanna Richardsson

Johanna är Rekryteringskonsult på Talent Recruitment. Här berättar hon om sig själv.

Jag är uppvuxen i Lidköping och har sedan jag gick ut gymnasiet provat mina vingar i en rad olika städer vilket visar på mitt stora intresse för resor och nya människor. Efter en tid i London följt av Bad Gastein i Alperna var det dags för vidarestudier, och företagsekonomi med inriktning mot affärsutveckling och marknadsföring var ett givet val. Från detta fick jag med mig en kandidatexamen från Linnéuniversitetet i Växjö och en magisterexamen från Jönköpings Internationella Handelshögskola. Jag har också gjort en utbytestermin i Winterthur i Schweiz vilket passade mig perfekt då jag fick mixa studier och stadsliv med så mycket skidor och alpliv jag kunde hinna med.

Efter examen 2015 har jag tagit avstamp här i Stockholm framförallt genom sälj i ett globalt content marketing-bolag och vidare mot en större mediakoncern där jag även kom i kontakt med rekryteringsbranschen.

Att nu få arbeta konsulterande och övergripande med rekrytering ger mig möjligheten att arbeta långsiktigt och i nära samarbete med både mina konsulter och kunder. Det ger mig med andra ord ett varierande och socialt matchmaking-jobb och det är just värdet i att hitta bästa möjliga matchning och se till att båda parter kommer fram som vinnare som driver mig allra mest.

Kontakta mig gärna på 070 816 14 27 eller via mail

 

Filip Tu

Filip är Rekryteringskonsult på Talent Recruitment. Här berättar han om sig själv.

Jag är uppvuxen i den småländska orten Gnosjö och har sedan studenten varit en del utomlands för studier och arbete. Jag innehar en civilekonomexamen med inriktning mot marknadsföring från Jönköping International Business School. Tack vare mitt intresse för resande och nya människor har jag under studietiden valt att förlägga en utbytestermin i Hong Kong. Parallellt med mina utlandsstudier har jag även haft ett internship på en svensk storbank, vilket är till min fördel då jag pratar kantonesiska och svenska flytande.

Efter min examen 2017 flyttade jag upp till Stockholm och började som finansiell säljare på ett fin-techbolag och gick sedan vidare till ett ledande content-marketingbyrå som projektledare.

Mitt intresse för rekrytering väcktes sommaren 2015 då jag var intern på ett amerikanskt rekryteringsbolag i centrala Shanghai då. Nu som rekryteringskonsult på Talent Recruitment får jag möjligheten att fortsätta bygga relationer och jobba långsiktigt med både mina konsulter och kunder. Det som är det absolut viktigaste och som ger mig mest mervärde i mitt arbete är att hitta den rätta kandidaten till rätt uppdrag där alla parter känner sig 100% nöjda.

Kontakta mig gärna på 073 910 96 62 eller via mail

 

Niklas Wahlberg

Niklas är Rekryteringskonsult på Talent Recruitment. Här berättar han om sig själv.

Jag heter Niklas, är uppvuxen i Norra Stockholm och arbetar idag som rekryteringskonsult på Talent Recruitment. Under min uppväxt har mitt stora intresse varit basket, och främsta upplevelsen var att spela mot NBA-spelare i Kalifornien då jag bodde där i ett år.

Min bakgrund är inom företagande och ledning med en masterexamen på Uppsala Universitet. Tidigare har jag kommit i kontakt med sälj inom bank- och finansväsendet, och har bland annat fått skapa och utveckla en framgångsrik säljavdelning. Viktiga inslag var här projektledning, ledarskap och att utveckla bra relationer med bolagets kunder. Här kom jag även i kontakt med rekrytering, vilket var spännande och förde mig vidare till min tjänst idag.

Här på Talent recruitment arbetar jag både med permanenta och tillfälliga roller inom ekonomifunktionen så som ekonomiassistenter, redovisningsekonomer och juniora controllers. Detta är en spännande och viktig uppgift där vikten läggs på att matcha arbetsgivare med kandidat.

Kontakta mig gärna på 072 250 06 97 eller via mail

 

Jonny Carlsson

Jonny Carlsson

Jonny är Ekonomiansvarig på Talent Recruitment. Här berättar han om sig själv.

 

Jag är född och uppvuxen i Stockholm där jag har bott hela mitt liv.

Jag är utbildad ekonom och har arbetat med redovisning senaste 6 åren. 3 år på större redovisningsbyrå som redovisningskonsult med inriktning mot fåmansbolag och 3 år inom en TV-koncern som redovisningsekonom.

Att effektivisera rutiner och arbetssätt samt att hjälpa ett företag att utvecklas är någonting jag brinner för.

Under min uppväxt var jag aktiv hockeyspelare men hockeyn har nu bytts ut mot golf. På fritiden umgås jag helst med min sambo och mina vänner.

Kontakta Jonny: 0706 159 169 eller via mail

 

Sara Sätermark

Sara Sätermark

Sara är Office Manager på Talent Recruitment. Här berättar hon om sig själv.

 

 

Jag studerade modevetenskap på universitetet i Stockholm och under min studietid startade jag ett företag som personal shopper som jag drev aktivt under några år. Efter studietiden flyttade jag till Singapore för att jobba som stylist och väl hemma i Sverige igen efter 6 månader så fortsatte jag att ta uppdrag inom modebranschen tills jag av en slump halkade in på en privat läkarmottagning och började jobba inom administration. Där fann jag mig själv och la modekarriären på hyllan, jag tar fortfarande uppdrag inom personal shopping och styling men idag ser jag det mer som en hobby. Nu har jag varit inom rekryteringsbranschen i 1,5 år och tycker att det är oerhört energigivande och spännande. Mitt jobb är att se till att kontoret är i rullning och ge både intern service och servive till våra kandidater och kunder vilket jag gör med nöje!

På fritiden tycker jag om att umgås med min familj och mina vänner, åka skidor eller segla.

Kontakta mig gärna på 070 356 18 26 eller via mail

Charlotta Nihlén

Rekryteringskonsult inom ekonomi och redovisning

0735273517

charlotta.nihlen@talentrecruitment.se

Simon Kling

Head of Talent, rekrytering & konsulttillsättningar inom ekonomi.

0707600106

simon.kling@talentrecruitment.se

Niklas Wahlberg

Rekryteringskonsult inom ekonomi och redovisning.

0722500697

niklas.wahlberg@talentrecruitment.se

Filip Tu

Rekryteringskonsult inom ekonomi och redovisning.

0739109662

filip.tu@talentrecruitment.se

Sara Sätermark

Administrations- och kontorsansvarig

0765526073

sara.satermark@financerecruitment.se

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller