Jobba hos oss | Talent Recruitment

Jobba hos oss

Det går bra för Talent Recruitment. Vi växer stadigt och har ett stort inflöde av förfrågningar från våra kunder. Det innebär att vi behöver bli fler.

Hos oss är varje medarbetare en viktig nyckelperson som kan påverka organisationen och ta bolaget till nästa nivå. Här arbetar vi i en miljö som kännetecknas av stort kund- och affärsfokus, omtänksamhet och utvecklingsmöjligheter. Vi jobbar med så kallad 360º rekrytering, så varje rekryteringskonsult har både ett säljansvar och ett leveransansvar i processen. I praktiken innebär det att varje rekryterare har ansvar för både kund- och kandidatsidan, vilket gör rollen mångsidig.

Samtliga våra medarbetare har ett intresse för både ekonomi och människor. En del har akademisk bakgrund inom ekonomi eller praktisk erfarenhet av hands-on arbete. Men det viktigaste för oss är rätt inställning, att ha viljan att lära sig och utmana sig själv.

Är du en person som gillar att träffa människor, att lösa problem och – framför allt – att ha roligt på jobbet?

Välkommen med en spontanansökan, eller sök en annonserad tjänst under lediga jobb.

Tre skäl att jobba på Talent Recruitment

  • Vi har roligt på jobbet. När vi kommer på oss själva med att längta till måndag morgon, då vet vi att vi har lyckats skapa en positiv, ärlig och uppmuntrande arbetskultur.
  • Vi erbjuder bland de bästa ekonomiska villkoren och förmånerna i vår bransch.
  • Vi är engagerade. Vi brinner för att överträffa förväntningarna hos både våra kunder och våra kandidater. Vi går gärna den extra milen för att alla ska bli så nöjda som möjligt.

Har du några frågor eller
funderingar?

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller