Om oss | Talent Recruitment

Om Talent
Recruitment

Genom att engagera oss i våra kunders behov och våra kandidaters önskemål matchar vi kravprofil med rätt kompetens.

Vi ser talangen i varje individ

För en lyckad en rekrytering krävs det mer än att allt stämmer på pappret, det där lilla extra måste också finnas där. Arbetsgivaren och kandidaten måste matcha.

Därför har vi en lite annorlunda arbetsmetod än de stora rekryteringsbyråerna. Vi förlitar oss inte bara på en stor databas, vi ser också till att lära känna våra kandidater. Vi vet vad de kan, vad de vill och vilken sorts arbetsplats de trivs bäst på.

Talent Recruitment är ett rekryterings- och konsultbolag som är specialiserat på permanenta rekryteringar och konsultlösningar. Vi arbetar uteslutet med operationella och transaktionsintensiva ekonomiroller. För oss är det en styrka i att vara nischade, snabba och personliga. Det innebär helt enkelt att vi får en personlig relation till såväl våra uppdragsgivare, som till våra kandidater.

För att kunna leverera specialistkompetens genom hela ekonomiområdet, arbetar vi tätt med vårt systerbolag Finance Recruitment. Tillsammans är vi ca 20 medarbetare och omsätter över 100 miljoner om året.

 

Tre skäl att välja Talent Recruitment

  • Vi är specialister. Istället för att rekrytera inom många branscher, har vi valt att nischa oss på ekonomi och administration. Det innebär att vi känner våra kandidater mycket väl. Det innebär också att vi har en stor förståelse för våra uppdragsgivare och deras behov.
  • Vi är snabba. Eftersom vi redan har ett stort nätverk av kandidater som vi känner, behöver vi inte börja om från början vid varje rekrytering. Ofta kan vi fylla en vakans inom en eller ett par dagar.
  • Vi är serviceinriktade. Vi går alltid den extra milen för att både våra kandidater och uppdragsgivare ska bli så nöjda som möjligt.

”Vi är ett sammansvetsat team som drivs av ambition och att ha kul på jobbet. Vi jobbar med varandra och för varandra – det anser vi är en förutsättning för att vara framgångsrik i vår bransch.”

 

Har du några frågor eller
funderingar?

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller