Om Talent
Recruitment

Genom att engagera oss i våra kunders behov och våra kandidaters önskemål matchar vi kravprofil med rätt kompetens.

Vi ser talangen i varje människa

För en lyckad en rekrytering krävs det mer än att allt stämmer på pappret. Det där lilla extra måste också finnas där. Arbetsgivaren och kandidaten måste matcha.

Därför har vi en lite annorlunda arbetsmetod än de stora rekryteringsbyråerna. Vi förlitar oss inte bara på en stor databas – vi ser också till att lära känna våra kandidater. Vi vet vad de kan, vad de vill och vilken sorts arbetsplats de trivs bäst på.

Vi ser en styrka i att vara små och nischade. Det innebär att vi får en personlig relation till såväl våra uppdragsgivare som våra kandidater. Men samtidigt som vi är små och nischade, har vi muskler som en större rekryteringsbyrå. Vi är nämligen en del av Finance Recruitment, med över 20 års erfarenhet av rekrytering i Stockholm och London. I Talent Recruitment får du det bästa av två världar!

Vi brinner för att identifiera de bästa talangerna inom ekonomi och administration. Är du en av dem? Perfekt, då vill vi gärna träffa dig. Oavsett om du just nu är på jakt efter nytt jobb eller inte. Kontakta oss för ett personligt möte.

Vi tillsätter permanenta och tillfälliga operativa roller inom ekonomi och administration – bland annat redovisningsekonomer, ekonomiassistenter, junior controllers och trainees. Har du ett rekryteringsbehov inom dessa områden? Kontakta oss för ett möte.

Tre skäl att välja Talent Recruitment

  1. Vi är specialister. Istället för att rekrytera inom många branscher, har vi valt att nischa oss på ekonomi och administration. Det innebär att vi känner våra kandidater mycket väl. Det innebär också att vi har en stor förståelse för våra uppdragsgivare och deras behov.
  2. Vi är snabba. Eftersom vi redan har ett stort nätverk av kandidater som vi känner, behöver vi inte börja om från början vid varje rekrytering. Ofta kan vi fylla en vakans inom en eller ett par dagar.
  3. Vi är serviceinriktade. Vi går alltid den extra milen för att både våra kandidater och uppdragsgivare ska bli så nöjda som möjligt.

Specialisering har varit vårt motto ända sedan vi
började i rekryteringsbranschen.Vi använde oss av Talent Recruitment när vi behövde ta in en konsult inom kundreskontra. Sofie, som hjälpte oss, var mycket engagerad genom hela processen och tog snabbt fram två kandidater som var tillgängliga omedelbart, varav vi valde en. Vi uppskattade Sofies raka kommunikation, snabbhet och träffsäkerhet.

Har du några frågor eller
funderingar?

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller