Sommarjobb 2019 | Talent Recruitment

Sommarjobb 2019

Är du studerande, eller tar du examen under våren 2019?

Har du funderat på att arbeta under sommaren 2019 inom en ekonomifunktion? På Talent Recruitment så märker vi nu att flertalet kunder börjar avisera om behov under sommaren.

Det är vanligt att företag tar in extra resurser som ekonomiassistenter eller redovisningsekonomer under sommaren för att avlasta verksamheten, samt för att täcka upp vakanser under semestertid. Vanliga arbetsuppgifter som organisationer har behov med under sommaren är:

  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Hjälp med budgetavstämningar
  • Processer och strukturer

Efterfrågan av sommarjobbare inom operationell ekonomi brukar vara stor, men det är även söktrycket från arbetssökande. Om du är intresserad av att sommarjobba under 2019 så rekommenderar vi att du kontaktar någon av våra medarbetare omgående och aviserar ditt intresse.

För att ha så stor chans som möjligt till ett givande sommarjobb behöver du vara ute i god tid och räkna med att konkurrera med många duktiga ekonomer.

Talent Recruitment hyr ut juniora ekonomikonsulter till bolag över sommaren för att täcka nödvändiga behov, och för att ge arbetslivserfarenhet till någon som är ny i yrket. Vi är specialister på ekonomirekrytering och ser alltid till våra konsulters behov och erfarenhet.

Har du en junior ekonomiprofil? Hör av dig till oss så hjälper vi dig hitta rätt sommarjobb!

Skicka in ditt CV här                 Se våra lediga tjänster här

Liknande nyheter

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller