Sommarjobb för ekonomer


Sommaren närmar sig och det är dags att hitta sommarjobb!

Är du studerande inom ekonomi, eller kommer du ta examen till sommaren? Flera av våra kunder letar nu efter extra resurser som kan stärka upp verksamheten under sommaren. Vi letar specifikt efter dig som studerar, eller har studerat till ekonomiassistent, redovisningsekonom eller inom controlling. Ett sommarjobb kan vara den perfekta ingången till vidare anställning, antingen på heltid eller som extrajobb under resten av året.

Hos oss på Talent Recruitment hittar du glada och professionella rekryteringskonsulter som kommer se till ditt bästa – och matcha din profil mot ett passande uppdrag.

De viktigaste kompetenserna vi letar efter är:
  • Erfarenhet inom kund- eller leverantörsreskontra
  • Ha arbetat på en ekonomiavdelningen, eller med ekonomirelaterade arbetsuppgifter
  • Bra IT vana, och kunskap inom Office paketet
Som extra resurs på sommaren kommer du ofta få ansvar för både enkla och mer komplicerade uppgifter. Speciellt lärorikt är det för dig i början av din karriär, där du får möjlighet att pröva olika organisationer och arbetssätt.
Du som person bör vara intresserad av att lära dig, och vara noggrann med leverans. Det är ett krav att du behärskar både svenska och engelska i en professionell miljö. Vi tror på att människor har olika talanger, och det är vårt jobb att matcha dig med en arbetsplats där du kan prestera som bäst.

Vi tillsätter sommarjobb löpande och får kontinuerligt in förfrågningar från våra kunder. Välkommen med din ansökan. Ansvarig rekryteringskonsult är Filip Tu, 0739109662.
Snabba fakta
Företag
Talent Recruitment
Ort
Stockholm
Anställningstyp
Temporary
Ansvarig konsult
Filip Tu
Ansök direkt här

Ansvarig konsult

Filip Tu

Rekryteringskonsult inom ekonomi och redovisning.

0739109662

filip.tu@talentrecruitment.se

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller
  • Dra filer hit eller