Kunder | Talent Recruitment

Kunder

Rätt person på rätt arbetsplats. Att se talangen i varje människa är vår specialitet och det vi brinner för.

Nätverket av kandidater ser annorlunda ut för konsultuppdrag jämfört med permanenta rekryteringar. Vi har därför ett dedikerat team av experter som enbart fokuserar på permanent rekrytering och detsamma för konsulttillsättningar. Allt för att så effektivt och träffsäkert som möjligt erbjuda våra kunder de bästa kandidaterna.

Hur arbetar vi med rekrytering?

För att leverera maximalt värde till både kunder och kandidater så arbetar vi fokuserat och utgår ifrån ett 360⁰ perspektiv. Det betyder att våra kunder lär känna en ansvarig rekryteringskonsult som genomför hela processen, från behovsanalys till uppföljning av tillsatta kandidater.

Vi vet att varje process är unik och att alla våra kunder har olika behov.


 

Hos oss är varje medarbetare en nyckelperson 

Varje rekryteringskonsult hos oss intervjuar ca 10 kandidater i veckan oberoende av belastningsgrad. Kandidatmarknaden i Stockholm är högt konkurrensutsatt och det är viktigt att bibehålla en personlig kontakt med potentiella kandidater. Eftersom att våra medarbetare är specialiserade på specifika ekonomitjänster så vet kandidaterna att vi kan hitta rätt uppdrag åt dem.

Genom att arbeta proaktivt kan vi erbjuda ett av marknadens bäst uppdaterade nätverk där vi också vet vad kandidater på marknaden förväntar sig. Resultatet säger sig självt:

  • 98% av våra kandidater trivs och stannar hos sina arbetsgivare efter provanställning.

Vår process för permanenta rekryteringar

Läs mer

Vår process för konsultlösningar

Läs mer

 


Finance Recruitment

Finance Recruitment är vårt systerbolag och de är specialister på permanenta rekryteringar och interimstillsättningar av chefs- och specialistroller inom ekonomi, bank och finans. Vi vet att nyckeln till framgång är att anställa rätt medarbetare.

Genom att vara personligt engagerade och proaktiva specialister garanterar vi våra kunder effektivitet och träffsäkerhet.

Rätt uppdrag till rätt kandidat, helt enkelt.

Varför borde du använda Talent Recruitment vid en rekrytering?

Läs mer här

Behöver du rekrytera. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Kontakta oss

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller