Redovisningskonsult | Talent Recruitment

Redovisningskonsult

När behovet uppstår snabbt, använd er av Talent Recruitment för att hitta rätt redovisningskonsult.

Arbetet som redovisningskonsult ses idag som ett stort framtidsyrke, speciellt i Sverige där företagandet blomstrar. Det är en varierande tjänst, där arbetsuppgifterna kan skilja sig enormt beroende på företag, bransch och storlek på företaget. Tack vare vårt breda nätverk kan vi hjälpa er med att hitta en redovisningskonsult som passar ert behov!

Ibland uppstår behovet fort efter en redovisningskonsult. Talent Recruitment är vana att hjälpa företag och gör detta dagligen. Vi erbjuder ett snabbfotat och proaktivt samarbete när vi hjälper er hitta rätt kandidat. Tack vare vår kontinuerliga kontakt och uppdatering med kandidater kan vi erbjuda snabba lösningar för företag. Vi vet nämligen vad våra kandidater vill göra härnäst! Det arbetssättet gör att vi har ett av marknadens starkaste nätverk när det kommer till ekonomi- och redovisningskonsulter.

Spara tid & pengar med en redovisningskonsult

Behovet av redovisningskonsult kan variera och ibland kan det vara alldeles för kortsiktigt för att kunna anställa. Det kan bero på sjukdomar hos anställda, föräldraledighet eller bara en ökad tillfällig arbetsbelastning.

Genom att använda er av en redovisningskonsult sparar ni både tid och pengar för ert företag. Vi presenterar endast kvalificerade redovisningskonsulter som vi tror skall passa ert behov. Flexibiliteten att använda er av en redovisningskonsult istället för att anställa ger er möjlighet att först och främst snabbt få någon på plats. Det blir också betydligt mycket smidigare för er att dra ned på personal när arbetsbelastningen minskar.

Talent Recruitment är ett nischat företag inom operationella och transaktionsintensiva ekonomiroller. Vår styrka ligger i vår vetskap kring branschen och personliga relationer till både kunder och våra konsulter. Ta kontakt med oss för att hitta rätt redovisningskonsult för ert behov!

Hittar du inget jobb som passar dig?

Skicka gärna in ditt CV ändå. Vi träffar regelbundet nya kandidater för intervju.
Skicka in ditt CV här

 

Följ oss på sociala medier och få tips om nya tjänster direkt när de annonseras.
FACEBOOKLINKEDIN

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller