Ekonomikonsult | Talent Recruitment

Ekonomikonsult

Behöver du hjälp i bokslutet? Har någon av dina medarbetare sagt upp sig? Att ta in en kvalificerad ekonomikonsult är en smart lösning för ett temporärt behov i din organisation.

En ekonomikonsult är perfekt lämpad för att hjälpa din organisation vid temporära behov. Du kan snabbt få in en person som kan ta hand om många delar i den operativa verksamheten på ditt bolag. Beroende på ditt behov och hur organisationen ser ut så kanske du behöver en driven junior ekonom som vill lära sig – eller en senior och stabil ekonom som varit på många bolag innan.

Talent Recruitment tillsammans med sitt systerbolag Finance Recruitment har ett stort nätverk av ekonomer från olika branscher och erfarenheter. Vi kan presentera en kortlista på tillgängliga konsulter inom 24 timmar efter ditt behov uppstår.

Varför ta in en ekonomikonsult?

Vill du ha flexibilitet och kompetens samtidigt? Det får du med en ekonomikonsult från Talent Recruitment. Våra konsulter kan både bokföring och sitta hands-on med leverantörs- och kundreskontra. Beroende på behovet i din organisation så kan vi erbjuda helt nyexaminerade ekonomikonsulter som vill få sina första ekonomijobb. Samt personer som har jobbat med ekonomi i 30 år och trivs bra med de operativa och transaktionsintensiva arbetsuppgifterna på en ekonomiavdelning.

Ekonomikonsulterna i vårt nätverk har ofta erfarenhet från områden som:

  • Kundtjänst och support
  • Löpande fakturering
  • Leverantörsreskontra; scanning och kontering av leverantörsfakturor
  • Kundreskontra: hantera kundfakturor och eventuella krediteringar, driva in förfallna kundfordringar.
  • Boka in- och utbetalningar
  • Administrativa uppgifter inom organisation

Är din organisation i behov av en ekonomikonsult? Hör av dig till oss så får du hjälp av en av våra rekryteringsspecialister.

Varför borde du använda Talent Recruitment vid en rekrytering?

Läs mer här

Behöver du rekrytera. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Kontakta oss

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller