Hitta rätt junior redovisningsekonom i Stockholm

Vill du kontakta oss?
Telefon: +46 (0)8-515 100 20
E-post: info@talentrecruitment.se
Hitta hit
Kungsgatan 33, 6 tr
111 56 Stockholm
Junior redovisningsekonom Stockholm

Vi hjälper dig med att hitta en junior redovisningsekonom i Stockholm

Att gå igenom en rekryteringsprocess för att hitta en junior redovisningsekonom är både tidskrävande och oviss. Det är svårt att som arbetsgivare förutse hur lång tid själva processen kommer ta, och att bara gå igenom havet av CVn och personliga brev är en process i sig. Oftast är det kanske även svårt att finna tid till det, trots att man är i stort behov av förstärkning på jobbet.
Talent Recruitment har, tillsammans med Finance Recruitment, arbetat med professionell rekrytering av tjänster inom ekonomi under många år. Vi hjälper er hitta rätt junior redovisningsekonom till ert företag i Stockholm.

Tack vare ett proaktivt arbetssätt där varje rekryterare träffar 10-15 kandidater, de flesta på generell basis, varje vecka har vi ett brett nätverk av kandidater som vi redan känner och har träffat och intervjuat. Vi är därför väl förberedda när det är dags för er att rekrytera. Vi tror på kvalitet framför kvantitet och har valt att enbart fokusera på roller inom ekonomi. Vi har tillgång till ett stort nätverk av kvalificerade kandidater vilket innebär att vi kan hjälpa er hitta rätt person med kort varsel. Vi har under våra år genomfört över 4000 kandidatintervjuer för våra kunder i Stockholm. Vi vet vilka krav som ställs på en junior redovisningsekonom och vi lägger även ner tid på att lära känna våra uppdragsgivare. På så sätt hittar vi rätt junior redovisningsekonom för vår kund.

Vi hittar er nästa junior redovisningsekonom

Som företag kan ni känna er trygga när ni lämnar över rekryteringsprocessen i våra händer. Vi på Talent Recruitment försäkrar er om att rekryteringsprocessen av junior redovisningsekonom går rätt till. Utöver rekrytering av junior redovisningsekonom kan ni även vända er till oss när ni behöver junior controller, ekonomiassistenter eller trainees.

Alla arbetsplatser ser olika ut och har olika behov. Vi värdesätter därför goda kundrelationer eftersom det innebär att vi känner våra kunder och förstår vad de behöver. Vi är med under hela rekryteringsprocessen och sköter alltså inte enbart en del, utan är med från början till slut. Det är en trygghet för er som kund och vi finns alltid tillgängliga för frågor och funderingar.

Vi är specialister på rekrytering

För oss är det en självklarhet att vara företagens förstahandsval när de behöver hitta rätt junior redovisningsekonom i Stockholm. Tack vare vår specialkompetens inom branschen har vi snabb tillgång till högt kompetenta kandidater för våra kunder.
Är ni i behov av att hitta rätt junior redovisningsekonom i Stockholm så kan ni känna er trygga med ert val av rekryteringsbyrå när ni väljer Talent Recruitment. Vi finns tillgängliga under hela rekryteringsprocessen och ser till så att ni hittar rätt när det är dags att söka efter en högt kompetent junior redovisningsekonom i Stockholm.

Hör gärna av er genom att ringa oss eller fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi till er samma dag.

Har du några frågor eller
funderingar?

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller