Att jobba som ekonomikonsult | Talent Recruitment

Att jobba som ekonomikonsult

Jobbet som ekonomikonsult kan ofta erbjuda både varierande och stimulerande uppgifter, varje bolag är unikt och har en egen arbetsprocess.

Rollen som ekonomikonsult är perfekt för dig som har kunskapen av en specifik roll, men kanske inte vet vilken bransch eller på vilket bolag du vill arbeta. Det kan också vara ett sätt för dig som är i början av din karriär att få erfarenhet, och bygga på ditt CV.

Talent Recruitment har kontinuerliga uppdrag med ett flertal kunder, och vi får ständigt inkommande förfrågningar från olika bolag runt i Stockholm.

Varför jobba som ekonomikonsult?

Det finns en idag uppfattning om att konsultrollen innebär en osäker anställning och ett instabilt arbetsliv. Vi anser att det påståendet är felaktigt, då marknaden kontinuerligt efterfrågar kvalificerad arbetskraft. Samtidigt är marknaden i konstant förändring och nya möjligheter skapas kontinuerligt ute hos bolag. Idag ser vi ett stort behov i vårt nätverk av kunder där de efterfrågar duktiga redovisningsekonomer, ekonomiassistenter och controllers.

För dig som vill ha en fast anställning är rollen som ekonomikonsult också ett bra sätt att lära känna organisationer och ledning. Det är inte ovanligt att arbetsgivare utvärderar ett internt behov genom att ta in en konsult. Om du och uppdragsgivaren trivs med varandra, samt att behovet av tjänster kvarstår, kan konsultuppdrag smidigt leda till en fast anställning.

Vi arbetar också direkt med så kallade ”hyr-köps lösningar”. Här skrivs det i kontraktet att ekonomikonsulten kommer övergå i en fast anställning efter en bestämd period, om båda parter är överens.

Välkommen med att skicka in ditt CV för att finnas i vårt nätverk.

Hittar du inget jobb som passar dig?

Skicka gärna in ditt CV ändå. Vi träffar regelbundet nya kandidater för intervju.
Skicka in ditt CV här

 

Följ oss på sociala medier och få tips om nya tjänster direkt när de annonseras.
FACEBOOKLINKEDIN

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller