Jobbsökande | Talent Recruitment

Rätt kandidat till rätt position

När du träffar oss får du inte bara svara på frågor om din erfarenhet och kompetens. Vi vill också lära känna dig som person.

Är du jobbsökande, eller bara ser dig omkring?

Vi drivs av att matcha rätt kandidat till rätt position. När du träffar oss får du inte bara svara på frågor om din erfarenhet och kompetens. Vi vill också lära känna dig som person. För att vi ska kunna skapa värde för dig som arbetssökande och din potentiella arbetsgivare måste vi veta det som inte finns på ditt CV. Vad drömmer du om, vad gör dig glad, vad har du gjort hittills?

Vi kan hjälpa dig som jobbsökande att bli rekryterad direkt till ett företag, eller att hitta konsultuppdrag. Olika typer av anställningsformer passar olika personer, samt under vissa stadier i livet. Det finns för och nackdelar med både fast anställning och konsultuppdrag, vi kan ge rådgivning om vad som skulle kunna passa just dig.

Till exempel att arbeta som ekonomikonsult är perfekt för dig som har kunskapen av en specifik roll, men kanske inte vet vilken bransch eller på vilket bolag du vill arbeta. Det kan också vara ett sätt för dig som är i början av din karriär att få erfarenhet, och bygga på ditt CV.

Exempel på roller som vi är specialister på:

  • Redovisningsekonomer
  • Ekonomiassistenter
  • Junior Controllers
  • Trainees

Så gör du en lyckad intervju

Läs mer här

Så här skriver du ett bra CV

Läs mer här

 

Vår proaktiva rekryteringsprocess

Vi träffar hela tiden kandidater, även om det inte finns ett rekryteringsbehov som passar just dem, just då. På så sätt ligger vi steget före när behovet väl uppstår. Många konsulttjänster måste tillsättas omgående och om du finns i vårt nätverk kan du snabbt bli kontaktad för ett uppdrag som passar din profil.

Skicka gärna in ditt CV, även om vi inte har några uppdrag som passar dig just nu.

Klicka här för att skicka in ditt CV

Hittar du inget jobb som passar dig?

Skicka gärna in ditt CV ändå. Vi träffar regelbundet nya kandidater för intervju.
Skicka in ditt CV här

 

Följ oss på sociala medier och få tips om nya tjänster direkt när de annonseras.
FACEBOOKLINKEDIN

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller