Rätt kandidat till rätt position

När du träffar oss får du inte bara svara på frågor om din erfarenhet och kompetens. Vi vill också lära känna dig som person.

Vi vill lära känna dig

Är du redo att ta dig vidare i karriären? Perfekt, vi hjälper dig gärna med det.

Vi drivs av att matcha rätt kandidat till rätt position. När du träffar oss får du inte bara svara på frågor om din erfarenhet och kompetens. Vi vill också lära känna dig som person. Vad drömmer du om? Vad gör dig glad? Vad har du gjort hittills? Detta för att kunna hitta den perfekta matchningen för både dig och den som rekryterar.

Vi kan hjälpa dig att bli rekryterad direkt till ett företag, eller att hitta konsultuppdrag. Många konsultuppdrag leder sedan till en fast anställning. Läs mer om att jobba som konsult här.

Exempel på positioner vi rekryterar:

  • Redovisningsekonomer
  • Ekonomiassistenter
  • Junior Controllers
  • Trainees

Vår proaktiva rekryteringsprocess

Vi träffar hela tiden kandidater, även om det inte finns ett rekryteringsbehov som passar just dem, just då. På så sätt ligger vi steget före när behovet väl uppstår. Flera av de tjänster vi tillsätter annonseras aldrig publikt. Om du finns i vårt nätverk, kan du med andra ord bli kontaktad för roller du annars aldrig skulle hört talas om. Så skicka gärna in ditt CV även om vi inte har några uppdrag som passar dig just nu.

Klicka här för att skicka in ditt CV

Vi träffar hela tiden kandidater, även om det inte finns ett rekryteringsbehov som passar just dem, just då. På så sätt ligger vi steget före när behovet väl uppstår.

Att arbeta som konsult

Jobbet som konsult är ofta både varierande och stimulerande. Du får se många olika företag och branscher från insidan. Du får även chansen att testa nya positioner på dessa företag. Perfekt för dig som vill bygga på ditt CV med nya erfarenheter eller ha mer flexibilitet i din vardag.

Om du och uppdragsgivaren trivs med varandra, kan konsultuppdrag även leda till en fast anställning. Det kan därför vara ett perfekt sätt för dig att lära känna företaget och se om ni trivs med varandra.

Vi har ett stort nätverk av kunder som ständigt efterfrågar duktiga redovisningsekonomer, ekonomiassistenter och controllers till konsultuppdrag. Så skicka in ditt CV för att finnas i vårt nätverk.

Hittar du inget jobb som passar dig?

Skicka gärna in ditt CV ändå. Vi träffar regelbundet kandidater för intervjuer på generell basis.
Skicka in ditt CV här

DU HITTAR FLER JOBB PÅ FINANCE RECRUITMENTS WEBBPLATS

Följ oss i sociala medier och få tips om nya jobb direkt.
FACEBOOKLINKEDIN

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller