Vill du hyra en redovisningsekonom i Stockholm?  | Talent Recruitment

Vill du hyra en redovisningsekonom i Stockholm?

Vill du kontakta oss?
Telefon: +46 (0)8-515 100 20
E-post: info@talentrecruitment.se
Hitta hit
Kungsgatan 33, 6 tr
111 56 Stockholm
Hyra redovisningsekonom Stockholm

Vi hjälper dig när du vill hyra en redovisningsekonom i Stockholm

Talent Recruitment erbjuder snabba och effektiva bemanningslösningar för företag som är i behov av att hyra redovisningsekonomer och andra kandidater för tjänster inom ekonomi.

Ibland kan det behövas förstärkning med redovisningsekonomer under vissa perioder på arbetsplatsen. Vi på Talent Recruitment har arbetat hårt för att skapa ett brett nätverk av kandidater till våra kunder. Tack vare vårt proaktiva arbetssätt där vi träffar ett stort antal kandidater på generell basis varje vecka har vi tillgång till ett stort nätverk av redovisningsekonomer. Det innebär att när våra kunder hör av sig till oss om att hyra redovisningsekonomer, så vet vi exakt vilka kandidater som passar dem bäst.

Som rekryteringsbyrå finns vi tillgängliga för våra kunder under hela processen. Vi sköter även processen från början till slut och är med och löser problem under hela perioden. Anledningen till att vi har valt att fokusera på ekonomibranschen är för att vi inte tror att man kan vara bäst på allt. Vi tror alltid på kvalitet framför kvantitet och väljer att enbart arbeta med tjänster inom ekonomi.

Vi träffar hela tiden kandidater, även om det inte finns ett rekryteringsbehov som passar just dem, just då. På så sätt ligger vi steget före när behovet väl uppstår.

Lång erfarenhet av branschen

Eftersom vi på Talent Recruitment har arbetat med rekrytering under många år, har vi även lätt för att hitta rätt talanger. Vi brinner för snabb och professionell rekrytering av talanger till arbeten inom ekonomi. Vi rekryterar allt från ekonomiassistenter till controllers och redovisningsekonomer. Som företag är den bästa lösningen inte alltid att anställa, ibland kan det bara behövas förstärkning under en intensiv period. Då passar det utmärkt att hyra in en redovisningsekonom som kan täcka upp där det behövs. Det är helt enkelt en smart lösning när behovet är tidsbegränsat.

Kontakta oss när du vill hyra en redovisningsekonom i Stockholm

Är ni i behov av att hyra en redovisningsekonom i Stockholm så kan ni känna er trygga med ert val av rekryteringsbyrå när ni väljer Talent Recruitment. Vi finns tillgängliga under hela rekryteringsprocessen och ser till så att ni hittar rätt när det är dags att söka efter en högt kompetent redovisningsekonom i Stockholm.

Ring oss gärna redan idag eller fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi till er samma dag. Vi berättar gärna mer om hur vi jobbar och hur vi på bästa sätt kan hjälpa ert företag att hitta rätt redovisningsekonom i Stockholm.

Varmt välkommen till Talent Recruitment i Stockholm.

Har du några frågor eller
funderingar?

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller