Vill du hyra en ekonomikonsult i Stockholm?  | Talent Recruitment

Vill du hyra en ekonomikonsult i Stockholm?

Vill du kontakta oss?
Telefon: +46 (0)8-515 100 20
E-post: info@talentrecruitment.se
Hitta hit
Kungsgatan 33, 6 tr
111 56 Stockholm
Hyra ekonomikonsult Stockholm

Vi hjälper dig när du vill hyra en ekonomikonsult i Stockholm

När ni behöver förstärka med ekonomer på arbetsplatsen är det en bra lösning att vända sig till Talent Recruitment. Vi har nämligen tillgång till ett brett nätverk av professionella ekonomikonsulter. Som företag är den bästa lösningen inte alltid att anställa, ibland kan det bara behövas förstärkning under en intensiv period. Då passar det utmärkt att hyra in en ekonomikonsult som kan ställa upp när det behövs. Det är helt enkelt en smart lösning när behovet är tidsbegränsat.

Vi träffar hela tiden kandidater, även om det inte finns ett rekryteringsbehov som passar just dem, just då. På så sätt ligger vi steget före när behovet väl uppstår.

Vi hjälper dig att hitta rätt

Vi arbetar proaktivt genom att träffa våra kandidater regelbundet, detta för att snabbt kunna hitta rätt kompetens när våra kunder hör av sig.
När ni hyr en ekonomikonsult via Talent Recruitment så kan ni vara säkra på att få en skarp ekonomikonsult som är rätt för precis ert företag. Vi har mångårig erfarenhet av att rekrytera kandidater till våra kunder i Stockholm. Anledningen till att vi har valt att nischa oss mot bara ekonomi, är för att vi inte tror att man kan vara bäst på allt. Vi tycker att kvalitet alltid ska komma före kvantitet. Det vet vi att våra kunder också tycker.

Eftersom vi på Talent Recruitment har arbetat med rekrytering under många år, har vi även lätt för att hitta rätt talanger. Vi brinner för snabb och professionell rekrytering av talanger till arbeten inom ekonomi. Vi rekryterar allt från ekonomiassistenter och redovisningsekonomer till controllers och trainees.

Kontakta oss

Är ni i behov av att hyra en ekonomikonsult i Stockholm så kan ni känna er trygga med ert val av rekryteringsbyrå när ni väljer Talent Recruitment. Vi finns tillgängliga under hela rekryteringsprocessen och ser till så att ni hittar rätt när det är dags att söka efter en högt kompetent ekonomikonsult i Stockholm.

Ring oss gärna redan idag eller fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi till er samma dag. Vi berättar gärna mer om hur vi jobbar och hur vi på bästa sätt kan hjälpa ert företag att hitta rätt ekonomikonsult i Stockholm.

Varmt välkommen till Talent Recruitment i Stockholm.

Har du några frågor eller
funderingar?

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller