Vill du hyra en ekonomiassistent i Stockholm? | Talent Recruitment

Vill du hyra en ekonomiassistent i Stockholm?

Vill du kontakta oss?
Telefon: +46 (0)8-515 100 20
E-post: info@talentrecruitment.se
Hitta hit
Kungsgatan 33, 6 tr
111 56 Stockholm
Hyra ekonomiassistent Stockholm

Vill hjälper dig när du vill hyra en ekonomiassistent i Stockholm

Är ditt företag på jakt efter en kompetent ekonomiassistent i Stockholm?
Talent Recruitment är specialister på att hitta rätt kandidater inom just ekonomi. Vi jobbar mycket med att hitta rätt kandidater för våra uppdragsgivare och har hittills, tillsammans med vårt systerbolag Finance Recruitment genomfört över 4000 kandidatintervjuer för kunder i Stockholm.

Vi är specialister inom vårt område. Vi har sedan starten hjälpt många företag att hitta rätt personal och kompetenser inom ekonomi. Vi känner våra kunder väl och vet vad de har för krav på personal. Vi kan, oftast med kort varsel, hitta rätt ekonomiassistent för rätt arbetsplats och kund. Detta beror mycket på att vi har tillgång till ett brett nätverk av kandidater som vi träffar proaktivt på generell basis. På så sätt känner vi dem väl och kan snabbt presentera relevanta kandidater för våra kunder.

Vi träffar hela tiden kandidater, även om det inte finns ett rekryteringsbehov som passar just dem, just då. På så sätt ligger vi steget före när behovet väl uppstår.

Lång erfarenhet av rekrytering inom finans

Tillsammans har vi 20 års erfarenhet av rekrytering och har genomfört över 4000 kandidatintervjuer inom ekonomi och finans i Stockholm. Det innebär att vi har god kunskap om de roller vi rekryterar för våra kunder. Alla arbetsplatser har olika behov och förutsättningar. Vi lär alltid känna våra kunder och deras behov och kan därför se till så att rekryteringsprocessen sker så smidigt som möjligt. Vi ansvarar för hela processen, från början till slut, och ni kan därför alltid känna trygghet i att vi sköter processen på bästa möjliga sätt.

Eftersom vi på Talent Recruitment har arbetat med rekrytering under många år, har vi även lätt för att hitta rätt talanger. Vi brinner för snabb och professionell rekrytering av talanger till arbeten inom ekonomi. Vi rekryterar allt från ekonomiassistenter till controllers och trainees.

Kontakta oss för mer information

Är ni i behov av att hyra en ekonomiassistent i Stockholm så kan ni känna er trygga med ert val av rekryteringsbyrå när ni väljer Talent Recruitment. Vi finns tillgängliga under hela rekryteringsprocessen och ser till så att ni hittar rätt när det är dags att söka efter en högt kompetent ekonomiassistent i Stockholm.

Ring oss gärna redan idag eller fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi till er samma dag. Vi berättar gärna mer om hur vi jobbar och hur vi på bästa sätt kan hjälpa ert företag att hitta rätt ekonomiassistent i Stockholm.

Varmt välkommen till Talent Recruitment i Stockholm.

Har du några frågor eller
funderingar?

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller