Vill du hyra en ekonom i Stockholm? | Talent Recruitment

Vill du hyra en ekonom i Stockholm?

Vill du kontakta oss?
Telefon: +46 (0)8-515 100 20
E-post: info@talentrecruitment.se
Hitta hit
Kungsgatan 33, 6 tr
111 56 Stockholm
Hyra ekonom Stockholm

Vi hjälper dig när du vill hyra en ekonom i Stockholm

När ni hyr en ekonom via Talent Recruitment så kan ni vara säkra på att få en skarp ekonom som är rätt för precis ert företag. Den typ av ekonomer vi rekryterar är ekonomiassistenter, redovisningsekonomer, controllers och trainees. Tillsammans med vårt systerbolag Finance Recruitment har vi mångårig erfarenhet av att rekrytera ekonomer till våra kunder i Stockholm. Anledningen till att vi har valt att nischa oss bara inom ekonomi är för att vi inte tror att man kan vara bäst på allt. Vi är experter på ekonomirekrytering eftersom vi tycker att kvalitet alltid ska komma före kvantitet. Det vet vi att våra kunder också tycker.

Våra kunder i fokus

Vi värdesätter nöjda kunder. Vi är därför mycket proaktiva i vårt arbetssätt på Talent Recruitment, det visar sig i bland annat i vår relation till våra kandidater. Vi ser till att träffa våra kandidater på generell basis för att på så sätt lära känna dem ordentligt och kan därför göra riktigt bra matchningar när våra kunder behöver hyra en ekonom i Stockholm.

På Talent Recruitment har vi flera års erfarenhet av rekryteringsbranschen bakom oss och känner oss trygga med vårt arbete och våra val av kandidater. Tillsammans med Finance Recruitment har vi genomfört över 4000 intervjuer med kandidater inom ekonomi och finans i Stockholm. Det betyder att vi har goda kunskaper om de roller vi rekryterar på uppdrag av våra kunder. Alla arbetsplatser ser olika ut och har olika behov, vi värdesätter därför goda kundrelationer eftersom det innebär att vi känner våra kunder och förstår vad de behöver. Vi är med under hela rekryteringsprocessen och sköter alltså inte enbart en del, utan är med från början till slut. Det är en trygghet för er som kund och vi finns alltid tillgängliga för frågor och funderingar.

Vi är specialister på rekrytering

För oss är det en självklarhet att sträva efter att vara företagens förstahandsval när de behöver hyra en ekonom i Stockholm. Tack vare vår specialkompetens inom branschen har vi snabb tillgång till högt kompetenta kandidater för våra kunder. Tack vare ett starkt team och ett gott samarbete oss emellan har vi tillgång till ett brett nätverk. Därför kan vi presentera professionella kandidater med kort varsel. Vi brinner för snabb och kvalitativ rekrytering av talanger till arbetsplatser inom ekonomi.

Kontakta oss

Är ni i behov av att hyra en ekonom i Stockholm så kan ni känna er trygga med ert val av rekryteringsbyrå när ni väljer Talent Recruitment. Vi finns tillgängliga under hela rekryteringsprocessen och ser till så att ni hittar rätt när det är dags att söka efter en högt kompetent ekonom i Stockholm.

Hör gärna av er genom att ringa oss eller fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi till er samma dag. Vi berättar gärna mer om vår verksamhet och hur du hittar rätt när det är dags att hyra en ekonom i Stockholm.

Har du några frågor eller
funderingar?

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller