Vill du hyra en controller i Stockholm?  | Talent Recruitment

Vill du en hyra controller i Stockholm?

Vill du kontakta oss?
Telefon: +46 (0)8-515 100 20
E-post: info@talentrecruitment.se
Hitta hit
Kungsgatan 33, 6 tr
111 56 Stockholm
Hyra controller Stockholm

Vi hjälper dig när du vill hyra en controller i Stockholm

Talent Recruitment är specialister på att hitta rätt personer för rätt plats. Vi tror på kvalitet framför kvantitet och har därför valt att enbart fokusera på roller inom ekonomi och administration. Vi har tillgång till ett stort nätverk av kvalificerade kandidater vilket innebär att vi kan hjälpa er hitta rätt person, även om det sker med kort varsel.

Tillsammans med vårt systerbolag Finance Recruitment har vi över 20 års erfarenhet av rekrytering och har genomfört över 4000 kandidatintervjuer inom ekonomi och finans i Stockholm. Det innebär att vi har god kunskap om de roller vi rekryterar för våra kunder. Alla arbetsplatser har olika behov och förutsättningar. Vi lär alltid känna våra kunder och deras behov och kan därför se till så att rekryteringsprocessen sker så smidigt som möjligt. Vi ansvarar för hela processen, från början till slut, och ni kan därför alltid känna trygghet i att vi sköter processen på bästa möjliga sätt.

Talent Recruitment – Ett specialiserat rekryteringsbolag

Vi strävar efter att alltid vara top-of-mind för alla företag som är i behov av att hyra en controller i Stockholm. Tack vare vår specialkompetens inom branschen har vi tillgång till högt kompetenta kandidater för våra kunder. Vi tror på proaktivitet och träffar därför de flesta av våra kandidater på generell basis innan ett behov har dykt upp. Vi kan därmed presentera dem för våra kunder med kort varsel.

Tack vare att varje rekryterare hos oss träffar 10-15 kandidater per vecka har vi tillgång till ett brett nätverk av kandidater som vi delar med varandra. Det innebär att våra kunder har tillgång till ett större urval av kandidater och vi har större möjlighet att hitta rätt kandidat till rätt kund.

Eftersom vi på Talent Recruitment har arbetat med rekrytering under många år, har vi även lätt för att hitta rätt talanger. Vi brinner för snabb och professionell rekrytering av talanger till arbeten inom ekonomi och administration. Vi rekryterar allt från ekonomiassistenter till controllers.

Kontakta oss i Stockholm

Är ni i behov av att hyra en controller i Stockholm så kan ni känna er trygga med ert val av rekryteringsbyrå när ni väljer Talent Recruitment. Vi finns tillgängliga under hela rekryteringsprocessen och ser till så att ni hittar rätt när det är dags att söka efter en högt kompetent controller i Stockholm.

Hör gärna av er genom att ringa oss eller fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi till er samma dag. Vi berättar gärna mer om vår verksamhet och hur du hittar rätt när det är dags att rekrytera.

Välkommen till Talent Recruitment.

Har du några frågor eller
funderingar?

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller