Erfaren revisor till Baker Tilly Stockholm

Vi söker för Baker Tilly Stockholms räkning en erfaren revisor med driv och personligt engagemang. I rollen kommer du bland annat leda revisionen av dina kunder samtidigt som du har ett affärsmässigt förhållandesätt till dina uppdrag med syfte att hjälpa kunderna att bli lönsamma. Du kommer exponeras mot bolag av varierande storlek i olika branscher vilket ställer krav på att du är trygg i att hantera flera bollar i luften och har god samarbetsförmåga. Du kommer ingå i ett team om 12 revisorer och rollen är placerad i trevliga lokaler med goda kommunikationer centralt i Stockholm.

Kravprofil

  • Relevant utbildning från universitet eller högskola
  • 2-5 års erfarenhet av revison
  • Service- och kundfokus
  • Du är social och lösningsorienterad med ett prestigelöst förhållningssätt till ditt arbete

Du erbjuds
En utvecklande roll i en nytänkande organisation med en arbetsmiljö som präglas av högt i tak och kamratskap. Baker Tilly tillämpar flexibla arbetstider med frihet under ansvar samt erbjuder konkurrenskraftiga förmåner med en skräddarsydd karriärsutvecklingsplan. Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid kandidatens personlighet.

Om bolaget
Baker Tilly Stockholm ingår i nätverket Baker Tilly Sverige som har 600 anställda vid ca 70 kontor från Trelleborg i söder till Luleå i norr. Servicekänsla och personligt engagemang gentemot våra kunder är Baker Tillys signum. Vad som särskiljer oss är hur vi kopplar samman vår lokala närvaro med resurserna i det världsomspännande nätverket i Baker Tilly International. Baker Tilly Stockholm ger entreprenörsföretag, oavsett storlek, det bästa från två världar – servicekänslan och det personliga engagemanget hos en lokalt ägd byrå i kombination med resurserna och specialistkompetensen i en global organisation. Det gör oss unika och det ger våra kunder trygghet och kompetens!

Intresserar denna roll dig, ansök omgående då intervjuer sker löpande. Ansök via ”ansök-knappen” på www.talentrecruitment.se eller kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jacob Gajland på jacob.gajland@talentrecruitment.se för att få veta mer om tjänsten.

Snabba fakta
Företag
Baker Tilly Stockholm
Ort
Stockholm
Anställningstyp
Permanent
Ansvarig konsult
Jacob Gajland
Ansök direkt här
Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller
  • Dra filer hit eller