Marknadsansvarig

Är du en proaktiv nytänkare som drivs av att få initiera, driva och slutföra projekt? Brinner du för kommunikation och marknadsföring och är du en god kommunikatör? Då kan det vara dig vi söker!!

Finance Recruitment har nu den uttalade ambitionen att arbeta mer offensivt med sin kommunikation och marknadsföring, primärt med syfte att locka och attrahera relevant målgrupp (både kandidater och kunder) till verksamheten. Rollen är ny i organisationen och möjligheterna att utforma både sin roll och företagets kommunikation är stora.  

Om rollen
I rollen som Marknadsansvarig kommer du vara projektledare för Finance Recruitments och Talent Recruitments alla pågående marknadsföringsprojekt. 

Arbetet kommer vara både av strategisk och operativ karaktär, och sträcker sig från att ta fram en marknadsplan, ansvara för det dagliga arbetet att uppdatera hemsidor, fylla flödena i sociala medier med relevant innehåll till att analysera och optimera insatserna. Du kommer fungera som en producent av många olika typer av material och underlag, tex presentationer både till kund och kandidat, annonsering, nyhetsbrev, mässmaterial, sponsring, profilprodukter etc. Även pressbearbetning och PR kan komma att ingå i uppdraget. 

Rollen är således bred och varierande. Till din hjälp har du, ett väl fungerande byråsamarbete samt en motiverad och engagerad ledning. Rollen är ny i organisationen och dess syfte prioriterat. 

Om dig
Vi söker en proaktiv och nytänkande doer med några års arbetslivserfarenhet inom marknadsföring och kommunikation. Du är en duktig skribent och van att fylla olika typer av kanaler med relevant innehåll. Du är en fena på PP, bildhantering och kunnig i administration/uppföljning av aktiviteter på sociala medier.  Vi ser gärna en person med stort allmänintresse kring finans och ekonomi – de arenor som målgruppen rör sig på.  

Ansök
I denna rekrytering samarbetar Finance Recruitment med Harvey Nash. Ansök snarast genom att skicka ditt CV (gärna i pdf format) till ansokan@harveynash.se samt ange referensnummer 6011. För frågor vänligen kontakta Sara Palmqvist, ansvarig konsult på Harvey Nash, 073-773 1343 eller sara.palmqvist@harveynash.se.

Företagspresentation
Finance Recruitment grundades 2014 av fyra erfarna rekryterare. Vi på Finance Recruitment tillsätter permanenta och tillfälliga chefs- och specialistroller inom ekonomi och bank & finans. 2016 startades vårt andra varumärke, Talent Recruitment, med fokus på permanenta och tillfälliga operationella roller inom ekonomi. Tillsammans omsatte båda varumärkena 93 miljoner under 2017 och vi är idag 16 anställda.

Finance Recruitment och Talent Recruitment har en flexibel, mogen och högpresterande arbetsmiljö. Våra fem kärnvärden är ha roligt, engagerade, träffsäkra, ärliga och flexibla.

Läs mer på www.financerecruitment.se och www.talentrecruitment.se.

Snabba fakta
Företag
Finance Recruitment
Ort
Stockholm
Anställningstyp
Permanent
Ansvarig konsult
Hanna Bulldra
Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller