Ekonom till Sandvik Materials Technology EMEA AB

Arbetar du med redovisning idag och vill utvecklas i en roll med analytiska inslag? Vill du arbeta i en internationell organisation där din analytiska förmåga och dina redovisningskunskaper får komma till användning? För Sandviks räkning söker vi nu en ekonom till Sandvik Materials Technology EMEA AB finansfunktion där man tillsammans arbetar brett med redovisning, avstämningar samt analys. Här får du möjlighet att arbeta i en internationell miljö med kombinationen litet bolag i en stor koncern. Kontoret är beläget i ljusa lokaler i Kista.

Arbetsuppgifter

 • Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
 • Matchning av leverantörsfakturor mot inköpsordrar.
 • Bokning och allokering av leverantörsfakturor.
 • Månads- och årsbokslutsarbete inklusive viss rapportering.
 • Lagerkontogranskning samt lagerkontoanalys.
 • Gross Profit analyser.
 • Vara ett stöd i finansiella frågor både externt och internt.

Din profil

Vi söker dig som har relevant utbildning inom ekonomi och som har arbetat några år med ekonomi och redovisning. Du har erfarenhet från leverantörsreskontra och är van att arbeta med stora flöden och hantera stora volymer data. Du har god kunskap i grundläggande bokföring och redovisning med tydlig förståelse för hela det ekonomiska flödet. Har du tidigare erfarenhet av lageravstämningar ses detta som meriterande. Vidare har du mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift. Du är en van användare av Excel och har ett genuint systemintresse. Har du även jobbat i SAP och något lagerorderhanteringssystem är detta meriterande.

Som person är du självgående, positiv, och analytisk. Du tar dig snabbt an nya arbetsuppgifter och trivs i en förändringsbenägen miljö. Du är hjälpsam och känner ansvar för gruppens gemensamma mål och har inga bekymmer med att ta dig an diverse arbetsuppgifter - högt som lågt. Du är en engagerad, utåtriktad lagspelare som tycker om att erbjuda din omgivning god service. Du är strukturerad, pålitlig och har förmågan att driva ditt arbete självständigt samtidigt som du har god samarbetsförmåga. I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.

Intresserar denna roll dig? Ansök i så fall omgående då intervjuer sker löpande. Ansök via ”ansök-knappen” på www.talentrecruitment.se eller kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Kaaling, 0708 – 16 14 27.

Sandvik Materials Technology är ett affärsområde inom Sandvik-koncernen och en världsledande tillverkare av högt förädlade produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar samt produkter för industriell värmning. Spetskompetensen bygger på en integrerad produktionsplattform samt industriledande metallurgi och FoU-verksamhet. Omsättningen 2018 var cirka 15 miljarder SEK och antalet anställda omkring 6 000.

Snabba fakta
Företag
Sandvik Materials Technology EMEA AB
Ort
Stockholm
Anställningstyp
Permanent
Ansvarig konsult
Anna Kaaling
Ansök direkt här

Ansvarig konsult

Anna Kaaling

Rekryteringskonsult inom ekonomi och redovisning

0708161427

anna.kaaling@talentrecruitment.se

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
 • Dra filer hit eller
  Accepterade filtyper: pdf.
 • Dra filer hit eller
  Accepterade filtyper: pdf.

Ansök direkt i mobilen

Påbörja din ansökan genom att fylla i uppgifterna nedan.