Rekryteringskonsult till Talent Recruitment

Är du en talang med stort kund- och affärsfokus som vill omge sig med energirika kollegor? I så fall vill vi att du förstärker vårt team som rekryteringskonsult till kontoret på Kungsgatan.

Talent Recruitment är ett rekryteringsbolag som tillsammans med divisionen Finance Recruitment erbjuder dig att få arbeta i en miljö som kännetecknas av stort kund- och affärsfokus, omtänksamhet och utvecklingsmöjligheter. Hos oss är varje medarbetare en viktig nyckelperson som kan påverka organisationen och ta bolaget till nästa nivå.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett team som ska hjälpa företag med rekrytering och konsulttillsättningar på kort och lång sikt. Vår arbetsmetod utgår från en så kallad 360 - rekrytering där varje rekryteringskonsult ansvarar för både kund- och kandidatsidan. Du projektleder dina egna rekryteringsprocesser från intaget av kund, införsäljning och behovsanalys, till search och intervjuer, till kandidatpresentation och uppföljning.

Till din hjälp får du daglig coachning och kontinuerlig kompetensutveckling. Du uppmuntras också att bidra i vidareutvecklingen av våra processer och tjänster. Hos oss är ingen dag den andra lik vilket gör det lite extra kul att gå till jobbet varje dag.

Dina egenskaper

Vi lägger stor vikt vid att du är rätt person och att du kan fungera i teamet.

På Talent Recruitment lever vi vår värdegrund; vi är engagerade, noggranna, flexibla och öppna. Vi är ett tätt sammansvetsat team som hjälper varandra till framgång och delar med oss av vår kunskap.

För att lyckas i denna roll måste du kunna inge förtroende med välgrundade kunskaper och ha ett öga för personlig service. Du är måste vara strukturerad i ditt arbetssätt, drivas av att leverera kvalitet och att nå högt uppsatta mål.

Din bakgrund

Sökande för tjänsten måste i grunden ha ett intresse för ekonomi och människor. Du har en relevant akademisk bakgrund eller motsvarande. Det är ett krav att du har en säljbakgrund i någon form.

Kontakt

Vill du veta mer kontakta Simon Kling på 0707-600 106. Välkommen med din ansökan, intervjuer och urval för denna tjänst sker löpande.

Talent Recruitment grundades 2016 och är en proaktiv rekryteringspartner specialiserad på rekrytering och konsulttillsättningar inom ekonomi. Vi stöttar våra kandidater och kunder med rekrytering och konsultlösningar. Att se talangen i varje människa, det är vår specialitet och det vi brinner för. Talent Recruitment, tillsammans med divisionen Finance Recruitment, består utav 22 anställda och omsatte under 2018 över 100 miljoner kr.

www.talentrecruitment.se

Snabba fakta
Företag
Talent Recruitment
Ort
Stockholm
Anställningstyp
Permanent
Ansvarig konsult
Simon Kling
Ansök direkt här

Ansvarig konsult

Simon Kling

Head of Talent, rekrytering & konsulttillsättningar inom ekonomi.

0707600106

simon.kling@talentrecruitment.se

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller
  • Dra filer hit eller

Ansök direkt i mobilen

Påbörja din ansökan genom att fylla i uppgifterna nedan.